Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος E+Mobility Accelerator Programme

Είναι το όραμα της startup εταιρία σου η βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων; Θέλεις να δώσεις αποτελεσματικές λύσεις στα κρίσιμα ζητήματα των σύγχρονων πόλεων;

Αν ναι, το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης E+Mobility αναζητά νεοφυείς επιχειρήσεις να ηγηθούν στην αναβάθμιση των πόλεων με περισσότερο βιώσιμούς τρόπους.

Δηλώνοντας συμμετοχή θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με σημαντικούς φορείς του οικοσυστήματος αστικής κινητικότητας.

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ) συμμετέχει στο E+Mobility Accelerator Programme με στόχο την επιτάχυνση ένταξης λύσεων κινητικότητας στην αγορά.

Το EIT Urban Mobility RIS Hub Greece και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών, προσκαλούν startups εταιρείες με καινοτόμες ιδέες και λύσεις πάνω σε ζητήματα κινητικότητας, ενέργειας, μικρο-κινητικότητας και συστημάτων διαμοιρασμού οχημάτων, να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα E+ Mobility, δηλώντας το ενδιαφέρον τους εδώ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2022

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το EIT Urban Mobility και συντονίζεται από το Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) σε συνεργασία με CARNET, Barcelona City Council, Barcelona Activa, CTAG – Automotive Technology Center of Galicia, UPF Ventures, Ferrovial, Connected Mobility Hub, CERTH και ENEA.